Historia

August Puustjärvi "kello-August" perusti Puustjärven myymälän Kuopioon jo vuonna 1898.
 
August aloitti kello- ja kultaseppänä, mutta toiminta laajeni myöhemmin myös uistinten valmistukseen. 40-luvulla valtaosa Suomen uistimista valmistettiin Kuopiossa. Puustjärven kuuluisin uistin oli nimeltään Proviisor, joka tunnettiin hyvin kalastajapiireissä.
 
Toiminnan laajentuessa yhtiö jaettiin Puustjärven kello- ja kultaliikkeeseen sekä H. Puustjärvi Osakeyhtiöön
 
Puustjärven kello ja kulta sijaitsi alkuaikoina Kaupppakadulla, mutta muutti 1900-luvun alkupuoliskolla Puijonkadulle. Myymälämme onkin sijainnut Kuopiossa lähes samalla paikalla koko 120-vuotisen historian ajan. 
 
Pitkä historiamme kertoo osaavasta ja kokonaisvaltaisesta konseptistamme, joka on ollut asiakkaidemme mieleen läpi vuosien. Valikoimamme kattaa laatumerkkejä niin kello- kuin korupuolelta, ja vaikkei jotain hyllystä löytyisikään, monesti haluttu tuote pystytään tilaamaan. Laajan tuotevalikoiman lisäksi olemme aina panostaneet laadukkaaseen asiakaspalveluun.
 
Tuotteiden lisäksi myymälästämme saa kaikki kello- ja kultasepän palvelut. Suosituimpia palveluita ovat erilaiset kaiverrukset, sormuksen koon muutokset  ja ranne- sekä kodinkellojen huollot. Kellosepän töille myönnämme 1 vuoden työtakuun.
 
Älä epäröi kääntyä puoleemme sinua askarruttavissa kysymyksissä
 
Todennäköisesti ensimmäinen lehti-ilmoituksemme 10.11.1898 Uusi Savo -lehdessä:


Kihla ilmoituksemme Savon Sanomissa 8.4.1965:


Kihla ilmoituksemme Savon Sanomissa 21.1.1965: