Ostamme kultaa

Ostamme kultaa - Kulta rahaksi helposti ja luotettavasti
 
Olemme Kuopion talousalueen suurin kullanostaja. Tarjoamme korkeimman hinnan heti käteisenä.


Kullan myynti on nyt helppoa

Jokaisella meistä on laatikon pohjalle unohtuneita koruja tai muita jalometalliesineitä. Puustjärvelle myyminen käy helposti ja nopeasti. 
 
Perinteisenä kultasepänliikkeenä olemme turvallinen kullan ostaja. Osaamme tutkia kultapitoisuuden koruissa ja vastaavasti luokitella kullan aina korkeimpaan hintaluokkaan. Ostamme myös hopeaa suuremmissa erissä. Tarvittaessa irrotamme jalokivet ja annamme arvion vaikeistakin esineistä. Hammaskultaa emme valitettavasti ota vastaan sen arvon erittäin vaikean määrityksen takia. 
 
Hintamme päivittyvät kullan maailmanmarkkinahintaa seuraillen. 
 
Voit tuoda tarkistettavaksi myös sellaiset korut, joista et ole varma ovatko ne jalometallia. Osaamme erottaa ne aidosta materiaalista.
 
Huomioithan, että kultaa myyvän henkilön täytyy esittää henkilöllisyyspaperit ja tulee olla 20 vuotta täyttänyt.
 
Miksi myydä kulta Puustjärvelle
 
Helppo ja turvallinen
 
Puustjärven kello ja kulta on tehnyt kullan ja muiden jalometallien myynnin mahdollisimman helpoksi. Voit myydä kultasi meille myymälässämme tai vaihtaa uusiin koruihin myymälässämme käydessäsi (vaihdossa hyvitämme 20% korkeamman hinnan)
Nopea palvelu ja maksu
Panostamme erittäin nopeaan palveluun arvioinnissa ja maksussa. Myymälässämme saat joko rahan suoraan käteisenä, tilisiirtona tai voit vaihtaa sen myös johonkin tuotteistamme tai lahjakorttiin.
Läpinäkyvä myyntiprosessi
Olemme avoimia ja läpinäkyviä ostaessamme jalometalleja. Kulta punnitaan kassalla, voit itse tarkistaa vaa'an antaman painon. Jos koruissasi on arvokkaita jalokiviä, irrotamme ne sinulle mukaasi.
 
Yli 120 vuoden kokemus kulta-alan ammattilaisena
Puustjärven kello ja kulta,  yli 120 vuoden kokemus kultasepänliikkeenä ja kullan ostajana. 
 
Myynti ei ole aina paras ratkaisu
Vanhat kultakorut ovat käyttäjälleen rakkaita. Korjaamme mielellämme vanhat korut uudenveroisiksi. Myös vanhojen korujen arvokkaat jalokivet voidaan istuttaa uusiin koruihin. 
 

Tule asiantuntevan henkilökuntamme palveltavaksi ja löydetään uusi elämä korullesi.

 

Hopea
Ostamme myös hopeaa. Kysy ajantasaista hinnastoa asiakaspalvelustamme.