Yritysmyynti

 

YRITYSMYYNTI

Laatumerkkien Lahjatalo
 
 
Haluatko palkita henkilöstöäsi arvokkaasta työstä tai palvelusvuosista? Etsitkö sopivaa liikelahjaa yhteistyökumppaneillesi?
 
Käytössämme on maakunnan laajin valikoima tuotteita, aina keittiötarvikkeista ja sisustustavaroista perinteisiin kultasepän tuotteisiin.  
 
Meiltä saat parhaat ideat vaivattomasti ja ammattitaidolla! 
 
Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa kysymykset suoraan sähköpostiin, yritysmyynti(at)puustjarvi.fi. Pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman nopeasti, yleensä saman päivän aikana. Huomiothan, että iltaisin ja viikonloppuisin lähetettyihin viesteihin vastaamme vasta seuraavan arkipäivän kuluessa.
 
Puustjärven kello ja kulta palvelee myös yrityksiä kokonaisvaltaisesti erilaisissa muistamiseen, palkitsemiseen ja kampanjointiin liittyvissä lahja-asioissa. Valikoimistamme löytyy laajasti erilaisia merkkituotteita, jotka edustavat korkeatasoista laatua ja suunnittelua. Yritysmyyntimme on palveluksessanne, kun etsitte asiakkaillenne, henkilökunnallenne tai yhteistyökumppaneillenne sopivaa muistamistuotetta.
 
Yritysmyyntimme palvelee yrityksiä, valtion ja kuntien laitoksia, sairaanhoitopiirejä, kouluja, ylipistoja, ammattikorkeakouluja ja muita julkisia tahoja hankinnoissanne. Oli ostos iso tai pieni autamme sinua hankinnoissasi, alamme kattavimman tuotevalikoiman kanssa.
 
Ota yhteyttä Puustjärven kello ja kulta Oy:n yritysmyyntiin! 

 
Miia Mielonen
 
s-posti: yritysmyynti(at)puustjarvi.fi
+358 50 3838 503