TuotemerkitAuria

Auria

Aurian kihlasormukset ovat klassikkoja, joista löytyy jokaiselle varmasti sopiva!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Casio

Casio

Japanilainen Casio on maailman johtava digitaalikellojen valmistaja, joka pyrkii jatkuvasti keksimään uusia loistavia ominaisuuksia kelloihinsa. Casion yksi tunnetuimpia mallistoja on G-Shock, jotka tunnetaan ulkoasustaan ja värikkyydestään.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Certina

Certina

Certina on valmistanut laadukkaita urheilukellojaan jo vuodesta 1888. Veljekset Adolf ja Alfred Kurth perustivat tuotantotilan Grenchenin kaupunkiin Sveitsissä kolmen työntekijän voimin. Kellot saavuttivat heti suurta suosiota ja voittivat yrityksen uran alkuaikoinakin monia palkintoja. Vuonna 1906 veljekset ottivat kelloilleen käyttöön ensimmäisen brändinimen "Grana", joka oli lyhenne Grenchenin latinankielisestä nimestä. 

Vuodesta 1939 lähtien kelloja alettiin markkinoida Certina-nimen alla, ja kymmenen vuotta myöhemmin sen päätettiin olevan yhtiön ainoa brändi. Tästä kymmenen vuotta eteenpäin Certina lanseerasi ensimmäisen DS-kellon, joka heti alusta asti saavutti mainetta uskomattoman kestävänä kellona kaikinpuolin. 200 metrin vesisuojaus kellossa tuohon aikaan oli jotain uutta ja uskomatonta. Tämän jälkeen Certinan kellot ovat olleet muunmuassa mukana korkeimmilla vuorilla, syvällä meressä, monenlaisessa moottoriurheilussa sekä mitanneet kantajansa biorytmiä.

Klikkaa itsesi miesten tai naisten kelloihin allaolevista kuvista!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Citizen

Citizen

Citizenin historia ulottuu vuoteen 1918, jolloin perustettiin Shokosha Watch Research Institute -niminen kellotehdas Japanissa. Yrityksen nimeksi vaihdettiin Citizen vuonna 1930, ja koko olemassaolonsa aikana Citizen on ollut yksi kelloalan teknologisten ratkaisujen edelläkävijöitä. Tunnetuin innovaatio lienee jo vuonna 1976 lanseerattu Eco-Drive valoenergian varastointijärjestelmä, jonka avulla kello ei tarvitse lainkaan paristoja, vaan se käy valon voimalla. Eco-Driven toiminta perustuu kellotaulun alle sijoitettuun ohueen aurinkopaneeliin, joka saa energiaa kaikesta valosta, joten se on erittäin ympäristöystävällinen ja varmatoiminen.

Citizen, kuten monet muutkin kellobrändit, on vahvasti mukana urheilun maailmassa ja tunnetuin yhteistyötaho lienee US Open Tennisturnaus, jonka virallinen ajanottaja Citizen on. Citizenin mallistosta löytyykin kelloja sporttiseen makuun, mutta myös pukujuhliin.

Meiltä löydät niin miesten kuin naistenkin kelloja, klikkaa itsesi suoraan haluamaasi kategoriaan allaolevista kuvista.


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Efva Attling

Efva Attling

Efva Attling on yksi Ruotsin rakastetuimmista suunnittelijoista, ja hänen muotokielensä puhuttelee myös meitä suomalaisia. Efvan korut ovat moderneja ja naisellisia, ja monissa niistä on mukana sanoma tai ajatus, joka antaa ihmiselle ajattelemisen aihetta tai auttaa jaksamaan. "Beauty with a thought" on Efva Attlingin korujen taustalla oleva ajatus.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eterna

Eterna

Sveitsiläinen kellomerkki Eterna lukeutuu kellomerkkien aateliin. Vuonna 1856 perustettu arvokelloja valmistava yritys toimii yhä Sveitsissä, Grenchenin kylässä. Eternan mekaaniset kellokoneistot ovat olleet uraauurtavia: Eterna alkoi ensimmäisenä maailmassa valmistaa vuonna 1914 herätystoiminnolla varustettuja rannekelloja. Vuonna 1948 Eterna julkisti Eternamaticin, patentoimansa automaattikellon, jossa oli kuulalaakerilla varustettu vetopaino. Useat sveitsiläiset kellomerkit käyttävät tänä päivänä vastaavia Eta-koneistoja. Eterna on kuulunut suomalaisten suosikkeihin jo vuosikymmenien ajan.

Valikoimastamme löydät Eternan kellot miehille ja naisille, pääset suoraan kyseisiin tuoteryhmiin klikkaamalla alla olevia kuvia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Festive

Festive

Festive timanttikoruissa yhdistyvät vahva kolmen sukupolven ajan jalostunut kultasepän ammattiosaaminen, huolellisesti valitut materiaalit ja selkeä ajattoman tyylikäs muotokieli. Tuloksena on laadukas kotimainen koru joka antaa juhlan tuntua elämän jokaiseen päivään.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Gaura Pearls

Gaura Pearls korut valmistetaan käsityönä Euroopassa. Japanilaisen järven mukaan nimetty gaura kuvastaa helmen hohtoa ja luonnollista kauneutta.
Gaura Pearl koruissa klassinen helmi on yhdistetty moderniin designiin ja kaunis hopea on keskeisessä osassa, synnyttäen uniikin desinghelmen. Gaura Pearls korut ovat uniikkeja käsityönä tehtyjä taideteoksia, jotka edustavat luonnollisia materiaaleja, laadukasta käsityötä sekä kaunista viimeistelyä.
Gaura Pearls koruissa käytetään aitoja ja uniikkeja viljeltyjä makeanvedenhelmiä. Jokainen luonnossa kasvatettu helmi on erilainen ja valmistuksessa on tärkeää osata yhdistellä oikeita helmiä keskenään. Aidon helmen tunnistaa ja se on luonnon kauneimpia jalokiviä.
Gaura Pearls helmikorut on aina valmistettu käsityönä Euroopassa aidoista Japanissa ja Kiinassa viljellyistä makeanvedenhelmistä sekä korkealaatuisesta allergiatestatusta rodinoidusta 925 hopeasta ja näyttävistä zirkonia kivistä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kalevala Koru

Kalevala Koru

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Jewellery ja Lapponia Jewellery.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kohinoor

Kohinoor

Kohinoor on Kultakeskuksen timantti- ja kultakorumerkki, jolta löydät kauniit, perinteiset sekä nykyaikaiset sormukset, kaulakorut sekä korvakorut.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lapponia

Lapponia

Lapponia Jewellery on Suomen tunnetuin korumerkki maailmalla, ja heidän muotokielensä tunnistaa selvästi. Vahvasti luonnosta inspiraatiota ammentavat korut ovat näyttäviä, persoonallisia ja rohkeita. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Leijona

Leijona

Leijona on ollut yksi suomalaisten suosikkikelloista jo yli sadan vuoden ajan. Yritys sai alkunsa vuonna 1907 ja vuosien varrella on valloittanut suomalaiset omakseen. Leijona-kelloja on valmistettu Suomessa, Sveitsissä ja muuallakin maailmassa, mutta mallistot suunnitellaan aina Suomessa. Kellot ovatkin muotoilultaan silmää miellyttäviä, ja vaihtoehtoja löytyy sporttikelloista taskukelloihin ja miehille, naisille ja lapsille on omat mallistonsa. 

Klikkaa itsesi suoraan haluamaasi kategoriaan allaolevista kuvista!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Leijona hopeaa

Leijona hopeaa

Leijona Hopeaa on Kultakeskuksen hopea-aterimien ja astioiden tuotemerkki. Kotimaassa valmistetut tuotteet on suunniteltu suomalaiseen makuun ja niistä useassa on hauttu inspiraatiota suomalaisesta luonnosta.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Longines

Longines

Longines on valmistanut laatukelloja jo vuodesta 1832, kun toiminta alkoi Sveitsin Saint-Imierissä. Tehdas sekä valmistus toimivat edelleen samassa paikassa, ja Longinesin vahvuuksia ovatkin perinteet , taito ja laadukas valmistus ja suunnittelu. Longines edustaa kelloissa sekä eleganttia, klassista muotoilua että sporttisuutta. Tyylikkyytensä vuoksi Longines on näkyvästi osallisena maailmanlaajuisesti arvostetuimmissa urheilutapahtumissa; tennis, hevosurheilu, alppihiihto, voimistelu sekä jousiammunta.

Valikoimastamme löydät Longines-kellot niin miehille kuin naisillekin, pääset siirtymään haluamaasi kategoriaan klikkaamalla allaolevia kuvia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lumoava

Lumoava

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Michael Kors

Michael Kors

Muotimaailman kulttihahmoihin kuuluvan Michael Korsin varma kädenjälki näkyy kellomalliston ajattomassa tyylikkyydessä. Michael Kors -kellomallistoon kuuluu sekä siroja klassikkomalleja suorakaiteen muotoisella kellotaululla ja kapealla rannekkeella että kookkaampia malleja, joissa on näyttävän suuri pyöreä kellotaulu ja leveä ranneke.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mondaine

Mondaine

Mondainen kellotaulu voi herättää Sveitsissä matkanneelle jotain muistikuvia, eikä ihme. Yrityksen perustaja Hans Hilfiker suunnitteli tiiminsä kanssa vuonna 1944 Sveitsin virallisen rautatieaseman kellon, joka on käytössä vielä tänäkin päivänä. Yksinkertaisen tyylikkään kellon design nousi nopeasti maailmanmaineeseen, ja Mondainen kellot näyttävät nykyään aikaa muunmuassa New Yorkin ja San Franciscon modernin taiteen museoissa. 

Persoonallisen designin lisäksi rautatieasemien Mondaine-kelloissa on myös ominaisuus, jonka ansiosta näyttää kuin kello pysähtyisi hetkeksi. Sekuntiosoittimen liike on jaettu 58 osaan 60 sijaan, ja osoitin pysähtyy kahdentoista kohdalle kahdeksi sekunniksi aikaansaaden illuusion ajan pysähtymisestä. Mondainen iätön ulkonäkö ihastuttaa edelleen, miksipä sitä erinomaista muuttamaan!

Pääset suoraan miesten ja naisten mallistoihin allaolevia kuvia klikkaamalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


ORIS

ORIS

ORIS on yli sata vuotta vanha perinteikäs sveitsiläinen kellovalmistaja. Tämän perheyhtiön kaikki kellot ovat mekaanisia automaattikelloja, joiden rekisteröity tavaramerkki on punainen roottori. Sveitsin Hölsteinissa sijaitsevassa tehtaassa on oma suunnittelu, tuotekehitys, valmistus ja huolto. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Rhythm

Rhythm

Rhythm eli Rhywaco Ltd on yksi maailman suurimpia kellovalmistajia. Heidän valikoimansa on keskittynyt seinä-, herätys- ja pöytäkelloihin. Rhythmin kellot tunnetaan laajoista valikoimastaan ja loistavasta laadustaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ritva Liisa Pohjalainen

Ritva Liisa Pohjalainen

Ritva-Liisa Pohjalainen - korumallisto edustaa modernia, selkeä ja ajatonta korumuotoilua. Vaikutteet tulevat usein ympäröivän luonnon kauneudesta,
joka heijastuu korujen värien, muotojen ja pintojen harmoniassa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rosefield

Rosefield

Rosefield-kellot yhdistävät tanskalaisen minimalistisuuden new yorkilaiseen värikkääseen elämänmenoon. Kellot ovat ulkoasultaan moderneja ja tyylikkäitä ja sopivat loistavasti kaikenikäisille!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sandberg

Sandberg

Ajatus on Timantti
 
Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Näin kultaseppämestareidemme persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kaikki korumme ovat saatavina niin kelta- kuin valkokultaisina. Puustjärveltä löydät laajat valikoimat Sandberg- timanttisormuksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Saurum Chippendale

Saurum Chippendale

 Saurum Osakeyhtiö tuo markkinoille ainutlaatuista jalometallimuotoilua sekä kultasepän ammattitaitoa. Yhtiön nimeä kantavan Saurum-tuotemerkin alla valmistetaan laadukkaita korutuotteita. Näistä tunnetuimpia ovat miesten pukukorut sekä hopeiset ja kultaiset rippiristit. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Seiko

Seiko

Seikon filosofia on, että kello on henkilökohtainen asuste, joka parhaimmillaan rauhoittaa ja Seiko tekeekin tunteisiin vetoavaa teknologiaa. Tavoitteena on luoda vuorovaikutus käyttäjän ja tuotteen välille, ja jos pääsee kuuntelemaan Seiko-fanin puheita kelloistaan, tietää että tässä on myös onnistuttu.

Seikon historia ulottuu vuoteen 1881, jolloin Kintaro Hattori perusti kellosepänliikkeen Tokion keskustaan. Yksitoista vuotta myöhemmin yritys valmisti ensimmäisen kellonsa ja vuonna 1895 päivänvalon näki ensimmäinen rannekello. Tuosta eteenpäin Seiko on ollut yksi innovatiivisimmista kellonvalmistajista, ja japanilaiseen tapaan laadusta ei olla koskaan tingitty. Seiko valmistaa kellonsa alusta loppuun omissa tehtaissaan, jotta he pystyvät olemaan varmoja jokaikisen osan laadusta. Historian varrelle mahtuu monia kelloja, joiden valmistajana Seiko oli maailman ensimmäinen. Näitä ovat muun muassa paristokäyttöinen rannekello, LCD-näytöllinen rannekello, monitoimirannekello, TV-rannekello, rannekello tietokoneominaisuuksilla, kinetic-rannekello, sukellustietokone ja monia muita, viimeisimpänä taidonnäytteenä ensimmäinen valosta voimansa saava GPS-rannekello Seiko Astron.

Seiko onkin yksi maailman johtavia kellonvalmistajia, ja mikäli kellon ostamisessa kriteerinä ei ole "sveitsiläinen kello", Seiko on aivan loistava valinta. Tutustu miesten ja naisten Seiko-valikoimaamme klikkaamalla allaolevia kuvia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Skagen

Skagen

Skagen on tanskalainen kellomerkki, jonka kelloissa kuvastuu pohjoismainen minimalismi ja moderni henki. Skagenin kellot sopivatkin ihmisille, jotka eivät kaipaa liikoja krumeluureja!

Tutustu Skagenin miesten ja naisten valikoimiin allaolevia kuvia klikkaamalla.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tissot

Tissot

Tissotin historia ulottuu vuoteen 1853, kun Charles-Félicien Tissot, taidokas kullan työstäjä, ja hänen kelloseppäpoikansa Charles-Émile perustivat Charles-Félicien Tissot & Son -yrityksen Le Locleen Sveitsiin. Alussa kellovalikoima kattoi tasku- ja riipuskelloja, useimmiten kullasta tehnynä ja taidokkaasti kaiverrettuna. Kellojen vienti oli alusta asti päämäärä, ja alkuaikoina Venäjä oli Tissotin kultakellojen suurin vientimaa.

Tissot aloitti rannekellojen tekemisen ensin naisille 1910-luvulla ja miehet saivat omat mallistonsa vasta toisena. 1900-luvun alussa Tissot alkoi valmistamaan myös kellojensa koneistot itse. Loppu onkin historiaa, ja tänä päivänä Tissot on yksi maailman innovatiivisimmista kellonvalmistajista, tunnuslauseenaan "Innovators by tradition". Tissoteissa yhdistyykin laatu, jatkuva tuotekehitys, villienkin ideoiden toteuttaminen ja silmiä hivelevä muotoilu.

Meiltä löydät Tissotit sekä naisille että miehille, pääset suoraan haluaamasi kategoriaan klikkaamalla allaolevia linkkejä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger tunnetaan laaja-alaisena suunnittelijana, ja hän vaikuttaakin vaate-, silmälasi-, parfyymi- ja kellomaailmassa. Hilfigerin tyyli on nuorekas ja trendikäs, ja seuraa tarkasti muotimaailman tuulia. Kelloista hän innostui jo lapsena, Hilfigerin isä oli kelloseppä ja luontaisesti johdatti poikansa kellojen ihmeelliseen maailmaan. Ensimmäisen kellomallistonsa Hilfiger lanseerasi vuonna 1999. 

Tommy Hilfigerin mallistoista löytyy omansa niin miehille kuin naisillekin. Naisten mallistoon kuuluvat tuoteryhmät Classic, Fashion ja Sport, ja miesten mallistoon Sport-Cool ja Classic. Kellojen tekniikan takana on sveitsiläinen Movado Group, joten Hilfigerin kellot ovat paitsi hyvännäköisiä, myös laadukkaita.

Klikkaa itsesi naisten tai miesten valikoimaan allaolevista kuvista!

Selaa tuotemerkin tuotteita »