Tuotemerkit

Aarni Wood

Aarni Wood

Aarni Wood valmistaa kelloja hieman erikoisemmasta materiaalista; puusta. Aarnin kellot ovat persoonallisia ja uniikkeja jokainen, tilaa omasi! 
Tutustu valikoimaamme, ja kysy rohkeasti mikäli etsimääsi ei löydy! Meidät tavoitat osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Auria

Auria

Aurian kihlasormukset ovat klassikkoja, joista löytyy jokaiselle varmasti sopiva!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Casio

Casio

Japanilaisen Casion digitaaliset rannekellot ovat saavuttaneet melkoisen kulttimaineen, ja G-shockit sekä muut mallit ovat alkaneet löytää niin uutta käyttäjäkuntaa kuin varttuneempaa väkeä, joka muistaa nuo mainiot kellot jo nuoruudestaan.

80-luku oli Casion kulta-aikaa, LED- ja LCD-tekniikat kehittyivät, ja Casio otti nämä riemulla omakseen. Hinta-laatusuhde on kelloissa ollut aina erinomainen, ja mallistoista ovat löytäneet suosikkinsa niin miehet, naiset kuin lapsetkin.
Tutustu valikoimaamme, ja jos et etsimääsi mallia löydä, laita meille viestiä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi!
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Certina

Certina

Certina on valmistanut laadukkaita urheilukellojaan jo vuodesta 1888. Veljekset Adolf ja Alfred Kurth perustivat tuotantotilan Grenchenin kaupunkiin Sveitsissä kolmen työntekijän voimin. Kellot saavuttivat heti suurta suosiota ja voittivat yrityksen uran alkuaikoinakin monia palkintoja. Vuonna 1906 veljekset ottivat kelloilleen käyttöön ensimmäisen brändinimen "Grana", joka oli lyhenne Grenchenin latinankielisestä nimestä. 

Vuodesta 1939 lähtien kelloja alettiin markkinoida Certina-nimen alla, ja kymmenen vuotta myöhemmin sen päätettiin olevan yhtiön ainoa brändi. Tästä kymmenen vuotta eteenpäin Certina lanseerasi ensimmäisen DS-kellon, joka heti alusta asti saavutti mainetta uskomattoman kestävänä kellona kaikinpuolin. 200 metrin vesisuojaus kellossa tuohon aikaan oli jotain uutta ja uskomatonta. Tämän jälkeen Certinan kellot ovat olleet muunmuassa mukana korkeimmilla vuorilla, syvällä meressä, monenlaisessa moottoriurheilussa sekä mitanneet kantajansa biorytmiä.

Tutustu valikoimaamme, ja jos et haluamaasi Certinan rannekelloa löydä, ota yhteyttä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi!
Toimitamme Certina kellot merkin omassa kotelossa asianmukaisten ohjeiden ja takuukortin kera.

Klikkaa itsesi miesten tai naisten kelloihin allaolevista kuvista!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Citizen

Citizen

Citizenin historia ulottuu vuoteen 1918, jolloin perustettiin Shokosha Watch Research Institute -niminen kellotehdas Japanissa. Yrityksen nimeksi vaihdettiin Citizen vuonna 1930, ja koko olemassaolonsa aikana Citizen on ollut yksi kelloalan teknologisten ratkaisujen edelläkävijöitä. Tunnetuin innovaatio lienee jo vuonna 1976 lanseerattu Eco-Drive valoenergian varastointijärjestelmä, jonka avulla kello ei tarvitse lainkaan paristoja, vaan se käy valon voimalla. Eco-Driven toiminta perustuu kellotaulun alle sijoitettuun ohueen aurinkopaneeliin, joka saa energiaa kaikesta valosta, joten se on erittäin ympäristöystävällinen ja varmatoiminen.

Citizen, kuten monet muutkin kellobrändit, on vahvasti mukana urheilun maailmassa ja tunnetuin yhteistyötaho lienee US Open Tennisturnaus, jonka virallinen ajanottaja Citizen on. Citizenin mallistosta löytyykin kelloja sporttiseen makuun, mutta myös pukujuhliin.

Meiltä löydät niin miesten kuin naistenkin kelloja, klikkaa itsesi suoraan haluamaasi kategoriaan allaolevista kuvista.
Jos mielessäsi on jokin tietty malli, mutta sitä ei kaupastamme löydy, lähetä rohkeasti viestiä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi!


Selaa tuotemerkin tuotteita »

Efva Attling

Efva Attling

Efva Attling on yksi Ruotsin rakastetuimmista suunnittelijoista, ja hänen muotokielensä puhuttelee myös meitä suomalaisia. Efvan korut ovat moderneja ja naisellisia, ja monissa niistä on mukana sanoma tai ajatus, joka antaa ihmiselle ajattelemisen aihetta tai auttaa jaksamaan. "Beauty with a thought" on Efva Attlingin korujen taustalla oleva ajatus.

Tutustu valikoimaan ja kysy jos etsimääsi korua ei löydykään, tavoitat meidät osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eterna

Eterna

Sveitsiläinen kellomerkki Eterna lukeutuu kellomerkkien aateliin. Vuonna 1856 perustettu arvokelloja valmistava yritys toimii yhä Sveitsissä, Grenchenin kylässä. Eternan mekaaniset kellokoneistot ovat olleet uraauurtavia: Eterna alkoi ensimmäisenä maailmassa valmistaa vuonna 1914 herätystoiminnolla varustettuja rannekelloja. Vuonna 1948 Eterna julkisti Eternamaticin, patentoimansa automaattikellon, jossa oli kuulalaakerilla varustettu vetopaino. Useat sveitsiläiset kellomerkit käyttävät tänä päivänä vastaavia Eta-koneistoja. Eterna on kuulunut suomalaisten suosikkeihin jo vuosikymmenien ajan.


Valikoimastamme löydät Eternan kellot miehille ja naisille, pääset suoraan kyseisiin tuoteryhmiin klikkaamalla alla olevia kuvia.
Jos mielessäsi oli tietty kello, jota et valikoimastamme löydä, laita vain viestiä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Festive

Festive

Festive timanttikoruissa yhdistyvät vahva kolmen sukupolven ajan jalostunut kultasepän ammattiosaaminen, huolellisesti valitut materiaalit ja selkeä ajattoman tyylikäs muotokieli. Tuloksena on laadukas kotimainen koru joka antaa juhlan tuntua elämän jokaiseen päivään.
 Kaikki Festiven sormukset suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja niihin käytettävä kulta on 100% kierrätettyä kultaa. Lisäksi koruihin käytettävät timantit ovat konfliktivapaita, huolella valittuja ja tarkan luokituksen mukaisia.  Timanttisormuksiin ja koruihin tulee mukaan aitoustodistus, jossa näkyy mm. timanttien väri, puhtaus, paino sekä hionta. 
Tutustu valikoimaan ja kysy rohkeasti jos etsimääsi sormusta ei löydykään. Meidät tavoitat osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Gaura Pearls

Gaura Pearls korut valmistetaan käsityönä Euroopassa. Japanilaisen järven mukaan nimetty gaura kuvastaa helmen hohtoa ja luonnollista kauneutta.
Gaura Pearl koruissa klassinen helmi on yhdistetty moderniin designiin ja kaunis hopea on keskeisessä osassa, synnyttäen uniikin desinghelmen. Gaura Pearls korut ovat uniikkeja käsityönä tehtyjä taideteoksia, jotka edustavat luonnollisia materiaaleja, laadukasta käsityötä sekä kaunista viimeistelyä.
Gaura Pearls koruissa käytetään aitoja ja uniikkeja viljeltyjä makeanvedenhelmiä. Jokainen luonnossa kasvatettu helmi on erilainen ja valmistuksessa on tärkeää osata yhdistellä oikeita helmiä keskenään. Aidon helmen tunnistaa ja se on luonnon kauneimpia jalokiviä.
Gaura Pearls helmikorut on aina valmistettu käsityönä Euroopassa aidoista Japanissa ja Kiinassa viljellyistä makeanvedenhelmistä sekä korkealaatuisesta allergiatestatusta rodinoidusta 925 hopeasta ja näyttävistä zirkonia kivistä.
Jos etsimääsi korua ei löydykään, ota rohkeasti yhteyttä, meidät tavoitat osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kalevala Koru

Kalevala Koru

Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Jewellery ja Lapponia Jewellery.
Kalevala Koru lienee Suomen rakastetuin ja tunnetuin korumerkki, eikä ihme. Vuonna 2017 Kalevala Koru täytti jo 80 vuotta, eli se on kulkenut mukana suomalaisten arjessa ja juhlassa jo pitkän matkan.
Tutustu valikoimaamme, ja jos etsimääsi korua ei löydy; ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi

 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kohinoor

Kohinoor

KOH-I-NOOR on yksi maailman kuuluisimmista timanteista, ja tarkoittaa suomeksi valon vuorta. Nykyään Kohinoor on myös Kultakeskuksen upeiden timanttisormusten ja -korujen tuotemerkki, joka suunnitellaan ja valmistetaan Hämeenlinnassa. Timanttisormuksiin ja koruihin tulee mukaan aitoustodistus, jossa näkyy mm. timanttien väri, puhtaus, paino sekä hionta. Assi Aarnimaa ja Sami Laatikainen suunnittelevat nämä kauniit sormukset, joista löytyy sopiva jokaiseen elämäsi juhlaan!

Jokainen sormusmalli on mahdollista saada kelta-, valko- tai punakultaisena, ota vain meihin yhteyttä ja kerro malli ja materiaali, niin tilaamme haluamasi sinulle! Toiveesi saat meille perille lähettämällä viestiä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lapponia

Lapponia

Lapponian perusti hopeaseppä Pekka Anttila vuonna 1960, ja vaikka yrityksen laatu ja tuotteet olivat erinomaisia, tarvittiin jotain poikkeuksellista ja pieni ripaus onneakin nostamaan Lapponia siihen maailmanmaineeseen, jossa se nykyään on. Anttila halusi lähteä luomaan jotain uutta ja omaa erottautuakseen konservatiivisesta koruvalikoimasta, ja hän pyysi kultaseppäkoulussa tapaamansa Björn Weckströmin mukaan vuonna 1963. Tästä pari vuotta myöhemmin Anttila onnistui houkuttelemaan Weckströmin ottamaan osaa Rio de Janeiron kansainväliseen muotoilukilpailuun, joka hän voittikin Kukkiva Muuri -kultariipuksellaan. Tästä aukesivat ovet kansainväliselle viennille, ja kotimaankin markkinat alkoivat lämpenemään uudenlaiselle korumuotoilulle. 

Vuosi 1977 näytteli merkittävää virstanpylvästä Lapponian historiassa, koska silloin Weckströmin suunnittelema Planetaariset Laaksot -koru nähtiin huippusuositussa Tähtien Sota -elokuvassa Prinsessa Leian kantamana. Vuosien varrella Lapponia on saanut uusia taitavia muotoilijoita joukkoonsa, mutta yrityksen muotokieli on edelleen helposti tunnistettavaa ja omaperäistä.

Lapponia Jewellery on Suomen tunnetuin korumerkki maailmalla, ja heidän muotokielensä tunnistaa selvästi. Vahvasti luonnosta inspiraatiota ammentavat korut ovat näyttäviä, persoonallisia ja rohkeita.
Tutustu valikoimaan ja kysy jos etsimääsi korua ei löydykään! Meidät tavoitat osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Leijona

Leijona

Leijona on ollut yksi suomalaisten suosikkikelloista jo yli sadan vuoden ajan. Yritys sai alkunsa vuonna 1907 ja vuosien varrella on valloittanut suomalaiset omakseen. Leijona-kelloja on valmistettu Suomessa, Sveitsissä ja muuallakin maailmassa, mutta mallistot suunnitellaan aina Suomessa. Kellot ovatkin muotoilultaan silmää miellyttäviä, ja vaihtoehtoja löytyy sporttikelloista taskukelloihin ja miehille, naisille ja lapsille on omat mallistonsa. 
Jos et löydä etsimääsi, tavoitat meidät osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi.

Klikkaa itsesi suoraan haluamaasi kategoriaan allaolevista kuvista!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Leijona hopeaa

Leijona hopeaa

Leijona Hopea on Kultakeskuksen tuotemerkki pöytähopeille ja aterimille. Valikoimasta löydät rakkaat mallistot jo vuosien takaa sekä uusia tuttavuuksia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Longines

Longines

Longines on valmistanut laatukelloja jo vuodesta 1832, kun toiminta alkoi Sveitsin Saint-Imierissä. Tehdas sekä valmistus toimivat edelleen samassa paikassa, ja Longinesin vahvuuksia ovatkin perinteet , taito ja laadukas valmistus ja suunnittelu. Longines edustaa kelloissa sekä eleganttia, klassista muotoilua että sporttisuutta. Tyylikkyytensä vuoksi Longines on näkyvästi osallisena maailmanlaajuisesti arvostetuimmissa urheilutapahtumissa; tennis, hevosurheilu, alppihiihto, voimistelu sekä jousiammunta.

Kaikki Longines-kellot toimitamme merkin omassa pakkauksessa, tietenkin asianmukaisen takuukortin ja käyttöohjeiden kera.
Jos haluamaasi kelloa ei sivuiltamme kuitenkaan löydy, kysy rohkeasti kyseistä mallia asiakaspalvelustamme, verkkokauppa@puustjarvi.fi.

Valikoimastamme löydät Longines-kellot niin miehille kuin naisillekin, pääset siirtymään haluamaasi kategoriaan klikkaamalla allaolevia kuvia.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lumoava

Lumoava

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. 
Lumoava on suomalainen korubrändi, jonka korut valmistetaan meidänkin kotikaupungissamme Kuopiossa. Lumoavan tarina alkoi vuonna 2008, kun muotoilija Eelis Aleksi ryhtyi kehittelemään ajatusta korutuotemerkistä, joka olisi vahvasti muotoilijavetoinen. Lumoavan laadukas design kestää aikaa, ja valikoimasta löytyy malleja niin naisille kuin miehillekin, lapsista isovanhempiin. Korujen suunnittelijoiden yksilölliset tyylit sulautuvat Lumoavassa valloittavaksi kokonaisuudeksi, löydä sinäkin oma suosikkisi!
Jos haluamaasi korua ei sivuiltamme kuitenkaan löydy, kysy rohkeasti kyseistä mallia asiakaspalvelustamme, verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Michael Kors

Michael Kors

Muotimaailman kulttihahmoihin kuuluvan Michael Korsin varma kädenjälki näkyy kellomalliston ajattomassa tyylikkyydessä. Michael Kors -kellomallistoon kuuluu sekä siroja klassikkomalleja suorakaiteen muotoisella kellotaululla ja kapealla rannekkeella että kookkaampia malleja, joissa on näyttävän suuri pyöreä kellotaulu ja leveä ranneke.
 Jos et löydä haluamaasi kelloa sivuiltamme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelustamme, verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mondaine

Mondaine

Mondainen kellotaulu voi herättää Sveitsissä matkanneelle jotain muistikuvia, eikä ihme. Yrityksen perustaja Hans Hilfiker suunnitteli tiiminsä kanssa vuonna 1944 Sveitsin virallisen rautatieaseman kellon, joka on käytössä vielä tänäkin päivänä. Yksinkertaisen tyylikkään kellon design nousi nopeasti maailmanmaineeseen, ja Mondainen kellot näyttävät nykyään aikaa muunmuassa New Yorkin ja San Franciscon modernin taiteen museoissa. 

Persoonallisen designin lisäksi rautatieasemien Mondaine-kelloissa on myös ominaisuus, jonka ansiosta näyttää kuin kello pysähtyisi hetkeksi. Sekuntiosoittimen liike on jaettu 58 osaan 60 sijaan, ja osoitin pysähtyy kahdentoista kohdalle kahdeksi sekunniksi aikaansaaden illuusion ajan pysähtymisestä. Mondainen iätön ulkonäkö ihastuttaa edelleen, miksipä sitä erinomaista muuttamaan!

Pääset suoraan miesten ja naisten mallistoihin allaolevia kuvia klikkaamalla.
Jos haluamaasi kelloa ei sivuiltamme löydy, kysy rohkeasti kyseistä mallia asiakaspalvelustamme, verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


ORIS

ORIS

Oris aloitti kellojen valmistuksen vuonna 1904 Sveitsin Hösteinissä. Paul Cattin ja Georges Christian olivat tämän hienon tehtaan perustajat, ja alusta alkaen Oris on valmistanut ainoastaan mekaanisia kelloja. 1949 elämän näki herätyskello, jossa oli huimaava kahdeksan päivän käyntivara! 

Oriksen filosofia on tehdä luksuskelloja jotka kestävät vuosikausia, jopa läpi elämän, mutta eivät maksa maltaita. Laatua tarkkaillaan tiukasti, ja uudet innovaatiot tehdään perinteitä kunnioittaen. Nykypäivänä Oriksen automaattikellon tunnistaa punaisesta vetopainosta, joka on brändin rekisteröity symboli. Orikseen luottavat monet urheilijat, lentäjät, sukeltajat, näyttelijät, muusikot ja muut laadun ystävät. Oris onkin vahvasti läsnä moottoriurheilussa, lentämisessä, sukeltamisessa ja kulttuurissa jo mallistojensakin kautta. 

Tutustu Oris-valikoimaamme, ja jos et haluamaasi mallia löydä, laita meille viestiä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi. Pystymme hankkimaan minkä vain Suomeen tuotavan mallin myös Oriksesta!
Kaikki Oris kellot toimitamme merkin omassa rasiassa takuukortin ja käyttöohjeiden kera.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Rhythm

Rhythm

Rhythm eli Rhywaco Ltd on yksi maailman suurimpia kellovalmistajia. Heidän valikoimansa on keskittynyt seinä-, herätys- ja pöytäkelloihin. Rhythmin kellot tunnetaan laajoista valikoimastaan ja loistavasta laadustaan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ritva Liisa Pohjalainen

Ritva Liisa Pohjalainen

Ritva-Liisa Pohjalainen - korumallisto edustaa modernia, selkeä ja ajatonta korumuotoilua. Vaikutteet tulevat usein ympäröivän luonnon kauneudesta,
joka heijastuu korujen värien, muotojen ja pintojen harmoniassa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Rosefield

Rosefield

Rosefield-kellot yhdistävät tanskalaisen minimalistisuuden new yorkilaiseen värikkääseen elämänmenoon. Kellot ovat ulkoasultaan moderneja ja tyylikkäitä ja sopivat loistavasti kaikenikäisille!
Kellojen tuotannossa Rosefield tekee yhteistyötä maailman johtavien luksuskellomerkkien kanssa, ja tuloksena on saatu korkealaatuisia, mutta edullisia kelloja, joilla on luonnollisesti kahden vuoden takuu. Jos haluamaasi kelloa ei sivuiltamme löydy, kysy rohkeasti kyseistä mallia asiakaspalvelustamme, verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sandberg

Sandberg

Ajatus on Timantti
 
Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Näin kultaseppämestareidemme persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kaikki korumme ovat saatavina niin kelta- kuin valkokultaisina, ja tilauksesta myös ruusukultaiset onnistuvat.
Sandberg valmistaa malleja useilla eri kokoisilla timanteilla, eli jos löydät mallin joka sinua miellyttää, mutta haluaisit sen vaikkapa suuremmilla timanteilla, ole rohkeasti meihin yhteydessä osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Saurum

Saurum

Saurum Osakeyhtiö on toiminut vuodesta 1942 ja Saurum-tuotemerkkiin kuuluvat tyylikkäät kulta-, hopea- ja teräskorut. Kuopiossa sijaitseva, suomalaista korumuotoilua arvostava yhtiö, jonka tunnetuimpia koruja ovat miesten pukukorut sekä hopeiset ja kultaiset rippiristit.

Tutustu valikoimaan ja kysy jos etsimääsi korua ei löydykään! Meidät tavoitat osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Saurum Chippendale

Saurum Chippendale

 Saurum Osakeyhtiö tuo markkinoille ainutlaatuista jalometallimuotoilua sekä kultasepän ammattitaitoa. Yhtiön nimeä kantavan Saurum-tuotemerkin alla valmistetaan laadukkaita korutuotteita. Näistä tunnetuimpia ovat miesten pukukorut sekä hopeiset ja kultaiset rippiristit. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Secrid

Secrid

RFID- suojatut Secrid lompakot takaavat, ettei korttejasi voi etälukea luvatta.
Malleja ja värejä on tarjolla runsaasti, tutustu valikoimaamme ja mikäli etsimääsi mallia ei valikoimassamme ole, ota meihin rohkeasti yhteyttä verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Seiko

Seiko

Seikon filosofia on, että kello on henkilökohtainen asuste, joka parhaimmillaan rauhoittaa ja Seiko tekeekin tunteisiin vetoavaa teknologiaa. Tavoitteena on luoda vuorovaikutus käyttäjän ja tuotteen välille, ja jos pääsee kuuntelemaan Seiko-fanin puheita kelloistaan, tietää että tässä on myös onnistuttu.

Seikon historia ulottuu vuoteen 1881, jolloin Kintaro Hattori perusti kellosepänliikkeen Tokion keskustaan. Yksitoista vuotta myöhemmin yritys valmisti ensimmäisen kellonsa ja vuonna 1895 päivänvalon näki ensimmäinen rannekello. Tuosta eteenpäin Seiko on ollut yksi innovatiivisimmista kellonvalmistajista, ja japanilaiseen tapaan laadusta ei olla koskaan tingitty. Seiko valmistaa kellonsa alusta loppuun omissa tehtaissaan, jotta he pystyvät olemaan varmoja jokaikisen osan laadusta. Historian varrelle mahtuu monia kelloja, joiden valmistajana Seiko oli maailman ensimmäinen. Näitä ovat muun muassa paristokäyttöinen rannekello, LCD-näytöllinen rannekello, monitoimirannekello, TV-rannekello, rannekello tietokoneominaisuuksilla, kinetic-rannekello, sukellustietokone ja monia muita, viimeisimpänä taidonnäytteenä ensimmäinen valosta voimansa saava GPS-rannekello Seiko Astron.

Seiko onkin yksi maailman johtavia kellonvalmistajia, ja mikäli kellon ostamisessa kriteerinä ei ole "sveitsiläinen kello", Seiko on aivan loistava valinta. Tutustu miesten ja naisten Seiko-valikoimaamme klikkaamalla allaolevia kuvia.
 Jos haluaamasi mallia ei verkkokaupastamme löydy, kysäise sitä osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi. Seiko kellot toimitamme merkin omassa kotelossa asianmukaisten ohjeiden ja takuukortin kera.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Skagen

Skagen

Skagen on tanskalainen kellomerkki, jonka kelloissa kuvastuu pohjoismainen minimalismi ja moderni henki. Skagenin kellot sopivatkin ihmisille, jotka eivät kaipaa liikoja krumeluureja!

Tutustu Skagenin miesten ja naisten valikoimiin allaolevia kuvia klikkaamalla.
Jos et löydä haluamaasi kelloa sivuiltamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin, verkkokauppa@puustjarvi.fi.
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Tissot

Tissot

Tissotin historia ulottuu vuoteen 1853, kun Charles-Félicien Tissot, taidokas kullan työstäjä, ja hänen kelloseppäpoikansa Charles-Émile perustivat Charles-Félicien Tissot & Son -yrityksen Le Locleen Sveitsiin. Alussa kellovalikoima kattoi tasku- ja riipuskelloja, useimmiten kullasta tehnynä ja taidokkaasti kaiverrettuna. Kellojen vienti oli alusta asti päämäärä, ja alkuaikoina Venäjä oli Tissotin kultakellojen suurin vientimaa.

Tissot aloitti rannekellojen tekemisen ensin naisille 1910-luvulla ja miehet saivat omat mallistonsa vasta toisena. 1900-luvun alussa Tissot alkoi valmistamaan myös kellojensa koneistot itse. Loppu onkin historiaa, ja tänä päivänä Tissot on yksi maailman innovatiivisimmista kellonvalmistajista, tunnuslauseenaan "Innovators by tradition". Tissoteissa yhdistyykin laatu, jatkuva tuotekehitys, villienkin ideoiden toteuttaminen ja silmiä hivelevä muotoilu.

Löydä oma suosikkisi, ja jos haluaamasi mallia ei verkkokaupastamme löydy, kysäise sitä osoitteesta verkkokauppa@puustjarvi.fi!
Kaikki Tissot- kellot toimitamme merkin omassa kotelossa takuukortin ja käyttöohjeiden kera. 

Meiltä löydät Tissotit sekä naisille että miehille, pääset suoraan haluaamasi kategoriaan klikkaamalla allaolevia linkkejä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger tunnetaan laaja-alaisena suunnittelijana, ja hän vaikuttaakin vaate-, silmälasi-, parfyymi- ja kellomaailmassa. Hilfigerin tyyli on nuorekas ja trendikäs, ja seuraa tarkasti muotimaailman tuulia. Kelloista hän innostui jo lapsena, Hilfigerin isä oli kelloseppä ja luontaisesti johdatti poikansa kellojen ihmeelliseen maailmaan. Ensimmäisen kellomallistonsa Hilfiger lanseerasi vuonna 1999. 

Tommy Hilfigerin mallistoista löytyy omansa niin miehille kuin naisillekin. Naisten mallistoon kuuluvat tuoteryhmät Classic, Fashion ja Sport, ja miesten mallistoon Sport-Cool ja Classic. Kellojen tekniikan takana on sveitsiläinen Movado Group, joten Hilfigerin kellot ovat paitsi hyvännäköisiä, myös laadukkaita.

Klikkaa itsesi naisten tai miesten valikoimaan allaolevista kuvista!
Tutustu valikoimaan, ja jos et löydä haluamaasi mallia, ota yhteyttä meihin osoitteeseen verkkokauppa@puustjarvi.fi!

Selaa tuotemerkin tuotteita »