Historia

Puustjärven kello ja kulta on perinteinen kello ja kultasepänliike Kuopiossa torin laidalla Sektorissa. Olemme palvelleet asiakkaitamme lähes samalla paikalla Puijonkadulla jo reilun 120 vuoden ajan. Tiesithän että olemme kuopiolainen perheyritys, ja arvoihimme kuuluu hyvä asiakaspalvelu sekä laadukkaat ja monipuoliset valikoimat.

Historiaa

Kelloseppä August Puustjärvi, joka tunnettiin "kello-August" nimellä,  perusti Puustjärven kello ja kultaliikkeen Kuopioon vuonna 1898.August aloitti kello- ja kultaseppänä, mutta toiminta laajeni myöhemmin myös uistinten valmistukseen. 40-luvulla valtaosa Suomen uistimista valmistettiin Kuopiossa. Puustjärven kuuluisin uistin oli nimeltään Proviisor, joka tunnettiin hyvin kalastajapiireissä. Tarina kertoo että kirjailija Ilmari Kianto tilasi myös itsellensä Provisor- uistimen ja oli sen antamiin kalasaaliisiin erittän tyytyväinen.

Puustjärven kello ja kulta

Toiminnan laajentuessa yhtiö jaettiin Puustjärven kello- ja kultaliikkeeseen sekä H. Puustjärvi Osakeyhtiöön

Puustjärven kello ja kultaliike sijaitsi alkuaikoina Kauppakadulla, mutta muutti jo 1900-luvun alkupuoliskolla Puijonkadulle. Myymälämme onkin sijainnut Kuopiossa lähes samalla paikalla koko 120-vuotisen historian ajan. 

Pitkä historiamme kertoo osaavasta ja kokonaisvaltaisesta konseptistamme, joka on ollut asiakkaidemme mieleen läpi vuosien. Valikoimamme kattaa laatumerkkejä niin kello- kuin korupuolelta, ja vaikkei jotain hyllystä löytyisikään, monesti haluttu tuote pystytään tilaamaan. Laajan tuotevalikoiman lisäksi olemme aina panostaneet laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Tuotteiden lisäksi myymälästämme saa edelleen kaikki kello- ja kultasepän palvelut. Suosituimpia palveluita ovat erilaiset kaiverrukset, sormuksen koon muutokset  ja rannekellojen huollot. Kellosepän töille myönnämme 1 vuoden työtakuun.

Älä epäröi kääntyä puoleemme sinua askarruttavissa kysymyksissä

Käyntiosoite

Puustjärven kello ja kulta Oy
Puijonkatu 23
70100 Kuopio
Puh. 017-368 0660

Myymälämme avoinna

Ma-Pe 9-18
La  9-16